Een zadeldak brengt licht in uw woning

100% licht


Zonlicht is belangrijk. Het geeft energie en brengt uw leven tot bloei. En al schijnt de zon niet elke dag, met een aluminium zadeldak van Alcast haalt u zoveel mogelijk licht uw woning in. Als u geen of weinig natuurlijke lichtinval heeft, is een zadeldak een ideale oplossing.

Altijd op maat


Een aluminium zadeldak van Alcast brengt licht in uw woning. En omdat geen woning hetzelfde is, levert Alcast standaard zadeldaken… op maat! Zo kunt u zelf bepalen, hoeveel extra licht uw woning binnenkomt.


HR++ glas


Alle dakdelen worden bovendien standaard voorzien van letselbeperkend, blank HR++ glas. Zo profiteert u optimaal van het buitenlicht. Bijkomend voordeel: HR++ glas heeft een grote isolatiewaarde, zodat u  in de winter de warmte langer binnenhoudt. Mocht u in de zomer de warmte wil buiten houden, is er de optie van zonreflecterende beglazing.


Informeer naar de mogelijkheden

  • Slider-09
  • Slider-093
  • Slider-094
  • Slider-095
  • Slider-102

Ruimtelijk en licht


Een zadeldak is een lichtdak met twee schuine zijden. Hierdoor wordt een optimale lichtinval gecreëerd. Een zadeldak kan overal geplaatst worden. Hierdoor zorgt u voor een optimale ruimtelijke werking: uw woonruimte lijkt lichter en groter!


Zadeldaken kunnen ook met wolfseinden worden geleverd. Hierbij worden de kopse kanten van het zadeldak in één of meerdere ‘afgewolfde’ glasdelen uitgevoerd: deze staan in een hoek maar een stijlere hoek dan van de langere zijden van het dak. En uiteraard geldt ook hier: altijd op maat.

Recente projecten van Alcast:

Deel deze pagina via: