Meer licht met een lessenaarsdak

Optimale lichtinval


Alcast aluminium lessenaarsdaken brengt extra licht in ruimten, waar natuurlijke lichtinval vaak beperkt is. Denk aan slaapkamers of de keuken. Met name in geval van uitbouw van keuken of woonkamer, is een lessenaarsdak dé oplossing om voor extra sfeer te zorgen.


HR++ glas


Alcast aluminium lessenaarsdaken kunnen naar wens volledig in glas uitgevoerd worden. Hiervoor wordt HR++ glas gebruikt. Door de hoge isolatiewaarde van HR++ glas blijft in de zomer de warmte zolang mogelijk buiten… in de winter blijft de warmte zoveel mogelijk binnen.


Altijd op maat


Natuurlijk bepaalt uzelf hoe groot het lessenaarsdak wordt. Alcast maakt ieder dak voor u op maat, altijd! Geen woning is tenslotte hetzelfde.


Informeer naar de mogelijkheden

Lessenaarsdak tegen de muur (LM)


Een lessenaarsdak is de ‘traditionele lichtstraat’: de vorm doet ook het meeste denken aan een ‘straat’.

Het lessenaarsdak heeft een lichte helling en wordt vaak gebruikt om tussen een bestaande woning en een uitbouw voor extra lichtinval te zorgen. In zo’n geval spreken we meestal van een lessenaarsdak tegen de muur (LM).

Of een vrijstaand lessenaarsdak (LV)

Een vrijstaand lessenaarsdak (LV) kan, zoals de naam al impliceert, overal op het dak geplaatst worden. Het dak kan vrij op een willekeurige plaats gemonteerd worden. Hierdoor heeft u extra lichtinval waar u dat graag wil. Naar wens kan het dak met glazen zijkanten uitgevoerd worden.

Recente Alcast-projecten:

Deel deze pagina via: